Ameena Tidur Lena atas Bantal Bulan

Lately ni terlalu banyak nak diluah tapi terbuku dalam hati.
Simpan dan pendam.
Kadang tak ada yang mampu untuk redakan hati yang bergolak.
Tapi lumrah manusia.
Susah untuk kita memahami orang lain.
.
Tapi at the end of the day,
kau kena belajar handle RASA sendiri sebab kita manusia ,
bila terlalu berharap pada orang,
Binasa hati.
.
Saja nak bagi gelaran ‘wonder women’ pada diri sendiri bila ada satu hari duduk dan fikir apa yang aku lalui,
aku rasa LAYAK.
.
Budak ni amanah Allah pada aku yang paling berharga.
Sebab budak ni aku banyak belajar.
Baik.
Buruk.
.
Well aku bukan lah manusia sempurna untuk dia tapi aku cuba sedaya upaya aku untuk dia jadi baik.
Mungkin lebih baik dari kehidupan aku sekarang.
.
.
Sayang nak tinggal budak ni.
Tapi aku kena kerja untuk cari duit banyak untuk budak ni. ☺️
.
.
Kadang aku merayu dekat Allah.
Jika aku pernah buat salah dan dosa,
Biar aku sendiri pikul.
Biar dibalas pada aku.
Bukan pada Ameena Sofia. 🙏🏻
.
.
Hmm tengok @ameenasofia_ tidur lena atas bantal bulan mengambang dari @mamawaymy tu buat aku ngantuk.
Boleh lah nap kejap.
Mungkin boleh mimpi indah disiang hari 😅

 

source: IG shakillakhoriri  https://www.instagram.com/p/Bx8wwEzp5Ub/

SKU: A509180401Y-F