Antibacterial Crossover Sleeping & Nursing Bra

 

Antibacterial Crossover Sleeping & Nursing Bra by Mamaway sahabat pembaca blog ana sihat ka..semoga anda ok lah yer maklum la hujung tahun dah kan, sale merata tempat ada hahaha jangan terjebak diri ya..ok lahh ya ana nak kongsi produk baik baik sahaja di https://my.mamaway.com sebab apa wehh hat elok la kita kena grab satu taw..

 

Memandangkan ana ni masih lagi menyusukan anak yang berusia 1 tahun 3 bulan dan 3 tahun 4 bulan so ana perlu bra penyusuan yang mudah cepat dan selesa.Bra dari mamaway ni sangat best oo di pakai ketika waktu malam sebab senang sangat nak bagi anak menyusu yang penting cepat dan selesa Antibacterial Crossover Sleeping & Nursing Bra by Mamaway di datangi dalam 3 warna iaitu brown,blue dan nude

ibu-ibu yang macam ana mesti mencari bra yang mempunyai ciri-ciri

Buttery soft & Breathable
Anti-allergic with Ag+ silver ions
1.antibakteria dan mudah penggunaannya
2.Cukup kuat untuk menahan tarikan berterusan semasa menyusukan bayi dan anak-anak
3.mempunyai kain yang elestik dengan payudara yang berbeza-beza, memberikan kita ibu menyusu ini keselesaan tanpa tekanan ketika susu mengalir.
MerylR Anti-bacterial Fibres as Material
4.ia menggabungkan serat Meryl – spandeks yang sangat kuat yang juga anti-bakteria dan anti-bau
5.cepat kering sekiranya susu terperikcik keluar.

 

Macam ana, ibu bekerja dan masih menyusu lagi anak-anak di rumah memerlukan BREAST PADS untuk cover susu yang penuh di dalam breast agar tidak malu untu berhadapan dengan rakan sekerja yang lain dan tak perlu nak risau dah wehh baju basah ka.. sebab apa?

sebab Breast pad ni mempunya bahan yang

@ Lapisan berlapis: Gentian bukan tenunan yang tidak bertenun

@Teras penerapan: Pulpa semulajadi, Polimer penyerap super (SAP)

@ kalis air: PE

Mamaway Breast pads finalist in Mother & Baby Award 2018

====
Source: Malaysia Blogger -Adna
Link: https://adna2029.blogspot.com/2018/12/antibacterial-crossover-sleeping.html
SKU: 06889B,  098881

#nursingpadsarticle #crossoverbrasarticle