Baby akan rasa lebih selesa and selamat bila duduk dalam baby sling ni.

Assalamualaikum!
Hello readers! Hari ni Iza nak share dengan mommies and daddies kat luar sana yang tengah mencari Baby Sling untuk carry baby bila travel. Yup I know, nak travel pergi mana time Covid ni? No worries, bukan boleh guna untuk travel je, tapi boleh jugak guna time dekat rumah.
MAMAWAY BABY SLING
Baby Sling dari Mamaway ni adalah Baby Sling terbaik untuk tahun 2018. Datang dengan pelbagai pilihan warna dan corak yang mommy and daddy boleh pilih. Semua cantik-cantik tau, siapa kata tak boleh bergaya dengan Baby Sling. Bukan setakat mommy je boleh pakai, daddy pun boleh pakai jugak.

 

Material ring yang Mamamway guna pada baby sling ni adalaha yang terbaik yang digunakan pada payung terjun. Jadinya memang selamat untuk carry baby gunakan baby sling Mamaway. Ring yang dorang gunakan ni pun ada dua tau, so possibility untuk twist or bend tu memang tak ada la. Material kain dia pulak dari premium combeb cotton and tak kasar pun. Lembut dan selamat untuk kulit baby.
Lebih menariknya design baby sling ni macam bag tau and sangat senang nak simpan dekat mana-mana and bila perlukan cuma buka je and pakai. Bagi Iza sangat convenient sebab baby sling ni pun ringan je plus nampak kemas je bila nak simpan.
Baby akan rasa lebih selesa and selamat bila duduk dalam baby sling ni. At first Iza agak struggle jugak nak pakai sebab tak tau cara yang betul. Tapi lepas praktis ikut video tutorial yang Mamaway sediakan barulah Iza dapat tune untuk carry anak Iza gunakan baby sling ni. Bila dah tau semua jadi senang. Korang boleh refer video tutorial dekat sini. Owh dalam manual book pun ada tunjuk jugak cara nak pakai and korang boleh refer situ jugak.
Biasanya orang akan risau, ok ke nak letak baby dalam baby sling macam ni? No worries ok, baby sling Mamaway ni diiktiraf International Hip Dysplasia Institute (IHDI) sebagai “hip-healthy” product. Just make sure mommy and daddy guna dengan cara yang betul ok? Pastikan kedudukan punggung baby lebih rendah dari lutut baby.
Untuk mommy yang breastfeeding memang sesuai pakai baby sling ni. Sambil berdiri pun korang boleh breastfeed baby tau sebab kain baby sling ni panjang so memang boleh jadi nursing cover jugak. Baby pun tak banyak ragam nanti.
#babyringslingphoto #babyringslingarticle
SKU: 059923-F

source-Blog: https://izaramli.blogspot.com/2020/12/mamaway-baby-sling-ringan-dan-selesa.html