Baby carrier ni lebih mudah pengendaliannya

Senangnya sekarang dah ada ring sling @mamawaymy. So bolehlah pergi jalan-jalan dengan 2 ketul Nurain tanpa abah dorang. Sorang duduk dalam stroller, sorang lagi ibu gendong guna ring sling ni.

Mardhiyah pun boleh duduk dalam sling ni tau. Jangan risau. Ring tu cukup kuat nak tampung berat Mardhiyah. Cuba tengok gambar sebelah. Haaa selesa kakak Mardhiyah lentok dekat ibu dia.

Kain sling ni pun jenis yang selesa dan sejuk. In shaa Allah anak tak rimas. Kain sling yang lebih tu sebenarnya kalau nak nampak kemas boleh sorokkan ke dalam. Tapi Nur saje kasi lepas, boleh tutup perut cumil haha.

 

#babyringslingarticle

 

SKU: A404170963-F

source: https://www.decamellia.com/2020/08/ring-sling-mamaway-gendongan-bayi-yang.html?m=1

View this post on Instagram

Senangnya sekarang dah ada ring sling @mamawaymy. So bolehlah pergi jalan-jalan dengan 2 ketul Nurain tanpa abah dorang. Sorang duduk dalam stroller, sorang lagi ibu gendong guna ring sling ni. Mardhiyah pun boleh duduk dalam sling ni tau. Jangan risau. Ring tu cukup kuat nak tampung berat Mardhiyah. Cuba tengok gambar sebelah. Haaa selesa kakak Mardhiyah lentok dekat ibu dia. Kain sling ni pun jenis yang selesa dan sejuk. In shaa Allah anak tak rimas. Kain sling yang lebih tu sebenarnya kalau nak nampak kemas boleh sorokkan ke dalam. Tapi Nur saje kasi lepas, boleh tutup perut cumil haha. Btw, @mamawaymy ada juga produk keperluan ibu dan anak lain yang menarik. Korang boleh enjoy RM15 off jika buat pembelian RM150 ke atas dengan menggunakan promo code MAMABLOG-DECA. Info details tentang ring sling ni korang boleh baca dekat blog Nur okay. #reviewbydc #mamawaymy #mamawaymalaysia #ringsling #babycarrier #parentingblogger #momblogger #thenurains

A post shared by 🌸 nurdecamellia 🌸 (@nurdecamellia) on