Bebas tangan

Bebas!!

Bebas tangan sejak guna Mamaway Ring Sling ni. Dah tak rasa penat, sakit badan bila dukung Suraya lama-lama. Dia lagi lah suka dapat melekap dengan Bonde dia je dalam tu.

Mesti ada yang tertanya selamat ke pakai ring sling ni? Haruslah selamat u olls sebab ring yang diguna adalah dari bahan yang digunakan pada payung terjun. Ujian yang dijalankan juga membuktikan yang N66 Double Ring ni mampu menahan beban sehingga 50kg!! So takde isu ring tu akan bengkok, regang, patah atau berubah bentuk.

Sebenarnya ada banyak lagi kelebihan @mamawaymy Ring Sling ni tau. Ana dah cerita semua dalam blog. Korang boleh baca dengan klik link di bio.

 

Blog link:

https://www.anasuhana.com/2020/07/tips-atasi-bayi-kuat-menangis-dengan-mamaway-baby-ring-sling.html

Facebook link:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3274599605967852&id=100002535338647

 

#babyringslingarticle

SKU: 0599521-F

source:

View this post on Instagram

Bebas!! Bebas tangan sejak guna Mamaway Ring Sling ni. Dah tak rasa penat, sakit badan bila dukung Suraya lama-lama. Dia lagi lah suka dapat melekap dengan Bonde dia je dalam tu. Mesti ada yang tertanya selamat ke pakai ring sling ni? Haruslah selamat u olls sebab ring yang diguna adalah dari bahan yang digunakan pada payung terjun. Ujian yang dijalankan juga membuktikan yang N66 Double Ring ni mampu menahan beban sehingga 50kg!! So takde isu ring tu akan bengkok, regang, patah atau berubah bentuk. Sebenarnya ada banyak lagi kelebihan @mamawaymy Ring Sling ni tau. Ana dah cerita semua dalam blog. Korang boleh baca dengan klik link di bio. Dan pada yang berminat nak beli any maternity products di Mamaway, korang boleh guna promo code MAMABLOG-ANA untuk enjoy RM15 off bagi pembelian lebih RM150. Valid sehingga 20 September 2020. #mamaway #lovemamaway

A post shared by Ana Suhana Lifestyle Blogger (@suhanashohairi) on