bila dikendong dengan Mamaway Ring Sling ni, memang dia selesa sangat sampai tertidur!

Alhamdulillah Mell dah habis berpantang selepas melahirkan puteri sulung Mell bulan Oktober yang lalu. Syukur sangat segala dipermudahkan walaupun bersalin caesar. Sekarang anak hampir 2 bulan, mama baba dah excited asalnya nak bawa si kecik berjalan. Kebetulan Mamaway ada hantarkan baby ring sling yang Mell rasa sangat membantu. Excited nak try! Jom tengok sikit pasal Mamaway Baby Ring Sling ni. Sebelum tu, Mell share sedikit info mengenai Mamaway Maternity.
Mamaway Maternity menawarkan pelbagai jenis produk yang para bakal ibu dan ibu gunakan ketika menghadapi fasa kehamilan, penyembuhan, penyusuan dan lain-lain lagi.
“Made for Mums, Made by Mums”.
Mamaway Baby Ring Sling
Cantik tak Rainbow Baby Ring Sling Mellya dapat ni? Warna dia menarik kan? Tak tengok lagi kelebihan ring sling ni lagi, kalau dah tahu kelebihan dia confirm jatuh hati.
Ciri-ciri Mamaway Baby Ring Sling
boleh menampung berat sehingga 50kg
Kualiti kain cotton yang lembut
1 size fit untuk semua
Ringan dan mudah dibawa
Stabil dan selamat
Boleh dijadikan “nursing cover”
Boleh digunakan oleh “newborn” dan “toddler”
Design yang praktikal
Menurut buku yang ditulis oleh Dr William Sears iaitu ‘The Baby Book’, ada beberapa kelebihan menggunakan Baby Ring Sling:-
1. Baby kurang menangis
2. Baby lebih pintar
3. Baby cepat belajar
4. Baby lebih teratur dan terkawal
My Honest Review
At first memang agak struggle Mellya nak memasang nya haha tapi bila dah tengok tutorial yang disediakan Mamaway, boleh jugak akhirnya. Baby Sabreena kecik lagi, jadi bila dikendong dengan Mamaway Ring Sling ni, memang dia selesa sangat sampai tertidur! Jadi memang dah tak nangis bila dukung nak kuar jenjalan nnti. Selain itu, body contact rasa lebih rapat, mungkin dia rasa selamat dan percaya pada mama. Pastu sambal-sambil sidai baju ke.. angkat baju ke kat luar boleh kendong sekali. Yela jadi surirumah seorang je kat rumah memang asyik berkepit dengan si kecik ni. Pendek kata, sangat berpuas hati dengan Baby Ring Sling ni!
Diperbuat daripada premium cotton dan nylon rings, design dari Australia dan dibuat di Taiwan. Oh ya, ada 18 design yang sangat cantik untuk korang buat pilihan.
#babyringslingphoto #babyringslingarticle
SKU: 059958-F

source-Blog: https://mellyacrayola.blogspot.com/2020/12/mudahnya-bila-ada-mamaway-baby-ring.html