Boleh terus guna lepas bersalin

I’ve tried a few belly binder / bengkung. From tali kena gigih ikat, zip, cangkuk etc, but yang paling I suka strap macam ni sebab dia senang nak pakai. This one is the Nano Bamboo Postnatal Recovery & Support Belly Band from @mamawaymy ✨.
.
Sesuai untuk both normal & csec delivery and boleh terus guna lepas bersalin. I suka sebab dia boleh support badan, belakang and posture lagi elok. It’s also stretchy and senang nak guna. Strap je macam video I tunjuk tu and siap. Make sure ketat elok lah ha gitu. Material dia pun guna breathable bamboo charcoal and tak risau panas 🍃🌿 #lovemamaway #mamaway

 

#postnatalbellybandsarticle

SKU: A303190889Z2-M

source: