dh 15days pkai my tummy dh back to normal

Nak share bengkung postnatal yang best @mamawaymy

Especially to mak2 yang terpaksa aktif ke sana sini time bpantang sbb anak kuning,ulang alik klinik and hospital and kena pantang sendri

Mmg beli ni dh last2 phase pregnant sbb rasa mcm nak pkai hospital…tup2 mmg byk kali ke hospital pun😁😁😁alhamdulilah la instinct mak tu kuat

Bengkung traditional biasa mmg susah nk pkai sndri atau nk pkai bila ke klinik atau hospital check jaundice… Tak taula kalo ada mak2 yg pandai pkai tu x jd masalahla kan.. Ni buat yg x pandai tu, inila option nya… Post natal belly band mamaway ni senang gila pkai… Zap2 sekejap saja dh siap… Seawal balik bsalin hopsital dh pkai.. Mmg grip pinggang dan perut.. Bleh pkai even bsalin czer..ni strap smpai pelvic ja. Jd senang nk jalan ke sana sini ke klinik etc…material dia sejuk, tak panas.. Grip pinggang dgn zap yg kuat.. Mmg lain dari yang murah yg merata jual…betul ckp.. Even mak mertua pun ckp yg ni kuat zap dia…lebih kurang yg dia beli harga rm500 tp yg ni half price je

Sgt selesa and kalo time tdo pkai rasa pinggang ni sedap je sbb ada xtra support… Fyi, saya ni mmg kna breastfeed duduk sbb x selesa baring awal2 anak baru lahir ni… Jd bila pkai ni dia support perut n pinggang.. Pelvic smua…and now dh 15days pkai my tummy dh back to normal.. Even slimmer dr before pregnant..dlu ada extra inches but now dgn bf, sauna, krim barut and all, lost byk inches… Syok btul…even my confinement lady ckp badan tip top walau baru 15 hari pantang, dh la pantang pun kt spital and clinic.. Merata jalan hadui.. Apa nk buat kan… Rezeki anak lain2

Jd jd jadikan alasan g klinik atau spital anak kuning jd alasan tak pkai bengkung.. Mmg its a must pkai utk support bg perut tak bergoyang dan support pinggang and pelvic

Pada ibu yang nak bsalin boleh invest ur money utk belly band ni

Bengkung yg traditional yg smpai bontot bleh pkai bila kt rumah ya…jgn buang plak😂😂 Ok kalo berminat baca bwh ya

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Hasanah Hussain (@noorhasanahhussain) on

 

Source: Malaysia Customer

Link: https://www.instagram.com/p/BrkF9JXl17K/

SKU: 06889

#postnatalbellybandsarticle