Easy & secure guna ring sling ni

Review for Mamaway
On behalf of Nai’mah Ali

Wearee: 6mo, 5.6kg, girl.

1st received item, amazed gila sebabnya xpernah selama nih rs dia dah attached sekali dengan pocket.

1. Easy, especially untuk makhluk tuhan pelupa macam mak nih.

2. Secure. Xrisau rs tu kotor ke, ape ke. Xsilap dulu siap tempah bag khas kot untuk wrap dengan rs. Ini senang. 2 in 1.

*Rings*
1st time jugak pakai rs ring dia kecik lepas tu bukan besi.
1st time jugak pakai selain wcrs.

*Fabric*
Sejuk. Budak selesa. Maknya pun selesa.

Overall, RS nih ok, selesa untuk orang yang nak cepat.

Cons cuma untuk orang yang ade masalah back ache macam iolls jelah. Budak ringan pun xtahan pakai. Lebih dari sejam.
Kalau wrap, inshaa allah mampu bertahan 3 hours straight sbb support 2 bahu kan.

SKU: A404170963

source: https://www.facebook.com/groups/mbw.official/permalink/2372502326402268/