Fabriknya pun best, tak panas, kukuh pula tu

1st time guna baby sling sepanjang jadi mama 😁✌🏻 Masa Darwish dulu mama papa guna baby carrier tapi leceh sikit susah nak basuh..

Baby sling mudah nak cuci, cepat kering dan juga tak panas untuk kegunaan harian. Makanya mama pilih guna baby sling untuk Dalisa. Selesa je dia bila mama pakaikan dia baby sling. Sebab dia suka berada dalam posisi macam tu bila nak burp dengan nak tidur.

Comel kan Mamaway Baby Sling corak Tropical Fruits ni? Ceria warnanya. Fabriknya pun best, tak panas, kukuh pula tu. Rasa macam nak grab lagi satu je.

https://www.ilhamdini.com/2020/09/mamaway-baby-sling-faedah-dan.html?m=1

 

#babyringslingarticle

SKU: 059957-F

source:

View this post on Instagram

1st time guna baby sling sepanjang jadi mama 😁✌🏻 Masa Darwish dulu mama papa guna baby carrier tapi leceh sikit susah nak basuh.. Baby sling mudah nak cuci, cepat kering dan juga tak panas untuk kegunaan harian. Makanya mama pilih guna baby sling untuk Dalisa. Selesa je dia bila mama pakaikan dia baby sling. Sebab dia suka berada dalam posisi macam tu bila nak burp dengan nak tidur. Comel kan Mamaway Baby Sling corak Tropical Fruits ni? Ceria warnanya. Fabriknya pun best, tak panas, kukuh pula tu. Rasa macam nak grab lagi satu je. Mommies yang nak cuba baby sling dari Mamaway boleh guna kod promo ni dan dapat potongan sebanyak RM25 dengan pembelian RM180 ke atas. PROMO CODE: MAMABLOG-ARDINI @mamawaymy

A post shared by Ardini Humaira (ilhamiishak) (@ardinihumaira) on