Falling in love with Gendongan Bayi

Fizi cakap aku macam style Orang indonesia gendong anak macam ni. . Dia tu dah dasar kampung. Omputih pun dok gendong ada macam ni. Anak melekap dekat Mak dia bukan main selesa. Ku berlari pun anak kau tak jatuh. . . Eh falling in love lah dengan mende alah ni. Cantik whattttt…. 😍 . . Mommys siapa yang nak beli pi stalk dekat web atau IG @mamawaymy ok

 

Source: IG shakillakhoriri

Link: https://www.instagram.com/p/BxBtaETJDSO/

SKU: 059956