Highly recommended belly band

Finally sehari lg nak habis pantang 44hari. Kalau you all nak tau sepanjang pantang ni siang @ malam since hari ke 7 mia dah pakai belly band dari @mamawaymy ni. Disebabkan bsalin c- section mia sgt memilih bab bengkung ni sebab nak cari yang selesa , tak panas & serap peluh. Macam kita tau kalau c section ni perut la part paling susah nak kecik . Take months or years , but this belly band can help our uterus back in shape slowly day by day . .
.Another best part is senang je nak pakai, tak payah bantuan sesiapa pon boleh pakai sendiri. Super easy!! tengah bfeeding pon elok pakai so kita tak terlalu bongkok kan badan. So pada kwn2 yang bakal melahirkan tu tak kesah normal / c section boleh guna this bengkung . Highly recommended!

 

#postnatalbellybandsarticle

SKU: A303190889Z2-XL

source:

View this post on Instagram

Finally sehari lg nak habis pantang 44hari. Kalau you all nak tau sepanjang pantang ni siang @ malam since hari ke 7 mia dah pakai belly band dari @mamawaymy ni. Disebabkan bsalin c- section mia sgt memilih bab bengkung ni sebab nak cari yang selesa , tak panas & serap peluh. Macam kita tau kalau c section ni perut la part paling susah nak kecik . Take months or years , but this belly band can help our uterus back in shape slowly day by day . . .Another best part is senang je nak pakai, tak payah bantuan sesiapa pon boleh pakai sendiri. Super easy!! tengah bfeeding pon elok pakai so kita tak terlalu bongkok kan badan. So pada kwn2 yang bakal melahirkan tu tak kesah normal / c section boleh guna this bengkung . Highly recommended! Korang nak beli just use my code MAMAWAY-MYA okay ada off Rm15 for every purchase over RM150 ! #mamawaymy #mamaway #bellyband #csectionmama

A post shared by M Y Λ (@myasyamyra) on