Inilah rahsia Bonda cepat kurus masa Pantang

Haaa tekalah apa yg Bonda pegang tu?? Inilah rahsia Bonda cepat kurus masa Pantang haritu sbb ramai sgt yg tanya. Bonda akui Bonda x pakai bengkung tradisional langsung mcm masa pantang Iqlima dan Medina dulu sbb susah sikit nak pakai gulung2kan diri di rumah baru ni. Sbb dulu kan berpantang di rumah lama. So Bonda pilih BENGKUNG BAMBOO @mamawaymy masa berpantang baru ni dan mmg best sgt, ketat dan selesa je dia support perut dan bhgn dalamannya sbb dia ada 2 lapisan bengkung dg pelekat Velcro yg berkualiti. Mmg terbaik bengkung ni SERIOUSLY. .
So yg nak berpantang tu bolehlah try BENGKUNG BAMBOO @mamawaymy ni. Mcm2 lg produk post natal yg ada di @mamawaymy

 

#postnatalbellybandsarticle

SKU: A303190889Z2-M

source:

View this post on Instagram

Haaa tekalah apa yg Bonda pegang tu?? Inilah rahsia Bonda cepat kurus masa Pantang haritu sbb ramai sgt yg tanya. Bonda akui Bonda x pakai bengkung tradisional langsung mcm masa pantang Iqlima dan Medina dulu sbb susah sikit nak pakai gulung2kan diri di rumah baru ni. Sbb dulu kan berpantang di rumah lama. So Bonda pilih BENGKUNG BAMBOO @mamawaymy masa berpantang baru ni dan mmg best sgt, ketat dan selesa je dia support perut dan bhgn dalamannya sbb dia ada 2 lapisan bengkung dg pelekat Velcro yg berkualiti. Mmg terbaik bengkung ni SERIOUSLY. . So yg nak berpantang tu bolehlah try BENGKUNG BAMBOO @mamawaymy ni. Mcm2 lg produk post natal yg ada di @mamawaymy Boleh guna promo code MAMAWAY-YATT utk enjoy RM15 off bg pembelian RM180 ke atas. Percayalah mmg rambang mata tgk brg2 kt situ.. Selamat bershopping ya ibu2 cantik Solehah semua..🥰😘❤🤗 . . #yattmengayat #fromtheheartofamujahidah #darihatiseorangmujahidah #bondaYattshare #bondaYHshare #sharingiscaring #igreviewbyyatthamzah #igreviewyatthamzah

A post shared by BONDA YATT . BONDA OF 4 (@yatthamzah_suci) on