kain nipis, jadi tak panas

Nur Hanisah Mohd Yusof

Thank u Mamaway Malaysia for the oppurtunity given to test this ring sling.
.
Wearer: 40kg, petit mommy
Wearee: 1yr1m, 8kg+
.
1st time pakai ring sling, & forgive my not-so-kemas sling 😂.
Carry 8kg+ baby with tak reti dok diamnya, with baru 1st time try, what can u expect 😆. Tp Hazimah Yusof dah guide dah cara betoi 🤣. Thanks sis ❤️
.
Tak bulky, siap ada poket. Macam nak kena ada 1 ja utk standby dalam handbag 🙊
kain nipis, jadi tak panas
senang adjust. Sebelum diperbetulkan rail kt ring tu, mmg rasa susah giler nak adjust, peluh tiak mak dengan baby tak dok diam & asyik perlurus kaki nak turun 😂
rupanya senang sgt2 adjust utk nursing dlm rs ni. Sis baru tau 😂. Kain lebihan tu boleh cover kepala baby
rasa jugak bebanan dibahu. Mungkin sy pakai tak betul. Kena praktis lg
.
Ok rasanya kena hunting for ring sling pulak la. Rasa nak try brand lain pulak 🙈
.
#babywearingstory
#lovebabywearing

SKU: 059959-F

source: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2834808126549289&set=gm.2396405534011947&type=3&theater&ifg=1