kenapa it is very important to have a very good nursing bra

 

Nursing bra ni adalah salah satu MUST-HAVE-ITEM kalau kita expecting a newborn. Masa mengandung Aldric dulu, i tak aware pasal ni so lepas bersalin tu baru terpinga-pinga beli kat shopee 😂 Tapi kualiti dia biasa lah, berbaloi la dengan harganya yang murah.

Sebab nak breastfeeding baby ni lamaaa bukan sekejap sekejap. Dulu Aldric i fully breastfeed sampai setahun lebih lepastu sambung lagi breastfeed sampai dia 2 tahun lebih sambil campur susu formula. So faham kan kenapa it is very important to have a very good nursing bra!

 

#seamlessbrasarticle

SKU: M310190882B1-S

source: https://edrynaaa.blogspot.com/?m=1