Material yang berkualiti

Mommy nak share pasal bra ni. Masa checkup mengandung kat klinik, nurse akan tanya selesa tak pakai bra sekarang? Kalau tak selesa kena tukar bra.

Nurse KKIA/Klinik Desa ni prihatin giler tau. Kalau sakit sikit je, terus suruh kita pergi emergency. Untung jadi ibu mengandung ni😝. Jadi, penting sangat lah pemilihan bra semasa mengandung. Masa mengandung ni lah kilang susu dah mula beroperasi.

Mommy ingat lagi anak pertama, susu dah ada seawal 3 bulan satu minggu 5 hari.

Nak selesa dan jimat mommy pilih Antibacterial Crossover Sleeping & Nursing Bra (Non Padded).. boleh pakai masa mengandung dan masa menyusu:-
– senang nak menyusukan bayi
– jenis kain yang meregang
– jenis kain yang lembut

Material yang berkualiti, cuci banyak kali pon masih lagi nampak macam baru dan sangat selesa di pakai siang atau malam.
Ada banyak pilihan warna, tapi mommy suka warna coklat ni. Anak ramai ni mata memang minat warna gelap-gelap.

SKU: 06882K

#crossoverbrasarticle

source:

View this post on Instagram

Mommy nak share pasal bra ni. Masa checkup mengandung kat klinik, nurse akan tanya selesa tak pakai bra sekarang? Kalau tak selesa kena tukar bra. Nurse KKIA/Klinik Desa ni prihatin giler tau. Kalau sakit sikit je, terus suruh kita pergi emergency. Untung jadi ibu mengandung ni😝. Jadi, penting sangat lah pemilihan bra semasa mengandung. Masa mengandung ni lah kilang susu dah mula beroperasi. Mommy ingat lagi anak pertama, susu dah ada seawal 3 bulan satu minggu 5 hari. Nak selesa dan jimat mommy pilih Antibacterial Crossover Sleeping & Nursing Bra (Non Padded).. boleh pakai masa mengandung dan masa menyusu:- – senang nak menyusukan bayi – jenis kain yang meregang – jenis kain yang lembut Material yang berkualiti, cuci banyak kali pon masih lagi nampak macam baru dan sangat selesa di pakai siang atau malam. Ada banyak pilihan warna, tapi mommy suka warna coklat ni. Anak ramai ni mata memang minat warna gelap-gelap. @mamawaymy my.mamaway.com #bra #maternity #nursing #menyusukanbayi #nursingbra #mamawayMY #pregnancy

A post shared by @ mommyirra on