Memudahkan our breastfeeding routine

Hi guys !! Semua ibu2 tau during pantang ni benda paling penting is Nursing bra kan? Memudahkan our breastfeeding routine . Mia pernah share before this mia prepare awal2 Seamless nursing bra from @mamawaymy ni untuk bfeeding baby. Yes !! its super comfy and my life saver during pantang . Ciri ciri dia yg mia pling suka:-
▪️ non wired bra
▪️ breathable material

▪️ padding cup jenis full&tak bgerak
▪️ cangkuk belakang lebar/kukuh
▪️ Pin bukaan myusu jenis plastic bukan besi so tak menyakitkan.
mcm2 lg ciri2 dia yg mia suka. berbaloi dengan harga dia. Oh ya u all boleh start pakai semasa pregnant lagi tau.

 

#seamlessbrasarticle

SKU: 098811

source:

View this post on Instagram

Hi guys !! Semua ibu2 tau during pantang ni benda paling penting is Nursing bra kan? Memudahkan our breastfeeding routine . Mia pernah share before this mia prepare awal2 Seamless nursing bra from @mamawaymy ni untuk bfeeding baby. Yes !! its super comfy and my life saver during pantang . Ciri ciri dia yg mia pling suka:- ▪️ non wired bra ▪️ breathable material ▪️ padding cup jenis full&tak bgerak ▪️ cangkuk belakang lebar/kukuh ▪️ Pin bukaan myusu jenis plastic bukan besi so tak menyakitkan. mcm2 lg ciri2 dia yg mia suka. berbaloi dengan harga dia. Oh ya u all boleh start pakai semasa pregnant lagi tau. Kalau korang nk try jugak boleh guna code MAMAWAY-MYA, you can enjoy RM15 for purchase over RM150💕 #mamaway #mamawaymy #nursingbra #maternitybra #seamlessbra #breastfeedingessential

A post shared by M Y Λ (@myasyamyra) on