Mudah untuk digunakan dan selamat

Dah lama tak jogging pusing-pusing tasik. Sempat join fun run di awal pregnancy sebelum PKP hari tu je.

Hujung minggu lepas, berkesemparan pusing-pusing keliling sambil bawa Baby Najla dengan menggunakan Mamaway Ring Sling ni.
Liez suka sangat kerana ianya sangat mudah untuk digunakan dan selamat. Tak perlu lagi belit-belit yang menyukarkan.

Ring pada Mamaway ring sling ini mampu menampung beban seberat 50kg tau. Jadi korang tak perlu takut untuk bawa baby atau anak kecil.

Nak tahu lebih lagi keistimewaan Mamaway Ring Sling ini, boleh baca di blog Liez nanti.

 

#babyringslingarticle

SKU: 059958-F

source: https://www.mrsliez.com/2020/09/kelebihan-menggunakan-mamaway-baby-ring.html

View this post on Instagram

Dah lama tak jogging pusing-pusing tasik. Sempat join fun run di awal pregnancy sebelum PKP hari tu je. Hujung minggu lepas, berkesemparan pusing-pusing keliling sambil bawa Baby Najla dengan menggunakan Mamaway Ring Sling ni. Liez suka sangat kerana ianya sangat mudah untuk digunakan dan selamat. Tak perlu lagi belit-belit yang menyukarkan. Ring pada Mamaway ring sling ini mampu menampung beban seberat 50kg tau. Jadi korang tak perlu takut untuk bawa baby atau anak kecil. Nak tahu lebih lagi keistimewaan Mamaway Ring Sling ini, boleh baca di blog Liez nanti. Korang yang nam dapatkan Mamaway Baby Ring Sling ni boleh gunakan code MAMABLOG-LIEZ untuk potongan RM25 dengan pembelian RM180 ke atas.. 🤱@mamawaymy 👶 Baby Najla 👟 Tasik Sri Rampai #mamaway #lovemamaway #mamawayringsling #mrsliezsdotcom #mommybloggerMY

A post shared by mrsliez.com #MYblogger (@mrsliezdotcom) on