My favourite firdle

Eyka- video

my favourite girdle from @mamawaymy “nano bamboo postnatal recovery & support belly band”

mamaway bamboo postnatal Can be used straight after birth to first help with uterus and pelvis recovery. untuk ibu ibu yang bersalin czer pun boleh guna nano bamboo belly band ni , so don’t worry tak sakit pun malah cepat kurus & cepat slim uolls !!! .
.
• eyka sendiri pun bersalin operation czer so eyka sangat suggest guna girdle ni. sangat selesa tau 😊 tapi eyka guna lepas habis pantang sbb seram sis nak pakai girdle baru lepas operation 😂 .
.
• Tak gatal .yes of course tak , walaupun dah guna seharian buat activity luar bila berpeluh tak rasa gatal pun. .
.
.
• yang penting of course High quality okay material dia memang superbbbb

dan yang paling best girdle ni boleh basuh jugak . best kan !!
ape tunggu lagi jom la kurus dan slim sama sama tak kan nak tengok je 🤭

 

SKU: A303190889Z2

source:

https://www.instagram.com/p/B28vWn7Annl/?igshid=zg5ubt9visin