Nikmati bonding time bersama bayi korang dengan Mamaway Baby Ring Sling

Korang pernah dengar tak mengenai “𝒕𝒓𝒊𝒎𝒆𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒌𝒆𝒆𝒎𝒑𝒂𝒕”? Selalu kita dengar Trimester Pertama, Kedua dan Ketiga je kan..?

Haa.. Rupanya ada Trimester Keempat dimana pada Trimester keempat ni bermula dari saat bayi kita dilahirkan dan berlangsung sehingga dia berusia tiga bulan.⁣

Istilah ini digunakan untuk menggambarkan perubahan masa dan perkembangan besar pada bayi baru lahir kita, ketika dia mula menyesuaikan diri dengan dunia barunya di luar rahim ibu.⁣

Dengan memberi kasih sayang dan rasa cinta serta sokongan kepadanya dalam tiga bulan pertama, kita telah  membantu mempermudahkan peralihan ini.⁣

Menggunakan baby sling membantu meniru pergerakan lembut dan pelukan yang selesa yang dialami oleh bayi di rahim ibu. Sekiranya bayi meragam, dukung dan dekatkan ke dada ibu agar dapat menenangkannya, ketika itu bayi dapat mendengar degup jantung ibu. ⁣

Seterusnya nikmati bonding time bersama bayi korang dengan MUDAH dan SELESA with Mamaway Baby Ring Sling. Baby Selesa, Mama pun senang… 😍

Jom dapatkan Mamaway Baby Ring Sling. guna code MAMABLOG-TB untuk nikmati diskaun RM25 bagi pembelian lebih RM180 ..⁣

Haaa.. teruja tak nak try ? Korang boleh dapatkan lebih info lanjut dan beli di link

#babyslingarticle

 

SKU: A509180401Y-F

source:

View this post on Instagram

👑👑👑 🌿🌿🌿 Korang pernah dengar tak mengenai "𝒕𝒓𝒊𝒎𝒆𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒌𝒆𝒆𝒎𝒑𝒂𝒕"? Selalu kita dengar Trimester Pertama, Kedua dan Ketiga je kan..? Haa.. Rupanya ada Trimester Keempat dimana pada Trimester keempat ni bermula dari saat bayi kita dilahirkan dan berlangsung sehingga dia berusia tiga bulan.⁣ ⁣ Istilah ini digunakan untuk menggambarkan perubahan masa dan perkembangan besar pada bayi baru lahir kita, ketika dia mula menyesuaikan diri dengan dunia barunya di luar rahim ibu.⁣ ⁣ Dengan memberi kasih sayang dan rasa cinta serta sokongan kepadanya dalam tiga bulan pertama, kita telah  membantu mempermudahkan peralihan ini.⁣ ⁣ Menggunakan baby sling membantu meniru pergerakan lembut dan pelukan yang selesa yang dialami oleh bayi di rahim ibu. Sekiranya bayi meragam, dukung dan dekatkan ke dada ibu agar dapat menenangkannya, ketika itu bayi dapat mendengar degup jantung ibu. ⁣ ⁣ Seterusnya nikmati bonding time bersama bayi korang dengan MUDAH dan SELESA with Mamaway Baby Ring Sling. Baby Selesa, Mama pun senang… 😍 Jom dapatkan Mamaway Baby Ring Sling. guna code MAMABLOG-TB untuk nikmati diskaun RM25 bagi pembelian lebih RM180 ..⁣ Haaa.. teruja tak nak try ? Korang boleh dapatkan lebih info lanjut dan beli di link  Website : mamaway.com Facebook : Mamaway Malaysia Instagram : @mamawaymy #mamaway #lovemamaway @mamawaymy #instaadaiilyy

A post shared by TENGKUBUTANG (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on