Nipis material tapi supportive

Wearer: 155cm
Wearee: 4yo, 98cm, 11-12kg

Masa mula2 dapat, tak confident rasa dengan material ni sebab dah biasa guna WCRS. Ni first time guna material lain. Agak nipis. But surprisingly sgt supportive.
Ni first time guna RS with nylon ring. Sebab sebelum ni biasa dengan aluminium. Rasa macam susah nak kemaskan sikit tapi after cuba beberapa kali ok je.

Disebabkan material dia yg nipis (tp supportive) sangat mudah la nak simpan dalam handbag je kalau time anak taknak up. Then dia ada pocket yg siap dijahit pada RS ni untuk simpan bila tak digunakan.

Utk baby yg jenis kuat berpeluh, sesuai sgt dgn material jenis mcm ni.

SKU:

source: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216282437908192&set=p.10216282437908192&type=3&theater