Paling best nya ring sling ni ada byk color boleh pilih

Assalam & Hi 🤍 Nampak tak selasa sgt pakai ring sling dari @mamawaymy. Tak perlu risau pasal keselamatan anak sbb anak mmg ikat skin to skin dgn kita. Kita nak buat kerja pun mudah. Dah mcm baby kangaroo Alkaf dlm tu hihi. Paling best nya ring sling ni ada byk color boleh pilih. Thank you to @mamawaymy for this colorful ring sling 😍

#babyringslingarticle

SKU: 059957-F

source: