products yang very useful for mak mak

Peace out 2020! Nak complain lebih lebih pun tak boleh sebab tengoklah what it brought me haih. 🤍
.
Side note : Dulu masa Atif baby ada berangan nak beli sling macam ni tapi tak berani sebab takut susah nak manage but actually bila dah biasa senang jeeee. Now I use it kalau bawak Afiq jalan kat taman ke apa sebab so far dia tak enjoy sangat duduk stroller lelama. I got it from @mamawaymy and they gave me a discount code to share with my followers so kalau nak here it is [MAMAWAY-NADHIRA]. Ada products lain jugak on their website yang very useful for mak mak (nursing bras depa best serious), boleh la go check. #mamawaybabysling #mamaway

#babyringslingarticle

SKU: 059954-F

source:

https://www.instagram.com/p/CJdOwWNHI8X/