rasa dekat je dgn baby

 

Mama dah lama cari baby ring sling ni. Selalu guna kain batik je hehe. Tq @mamawaymy ❤️
.
.
Kita as mak mak yang kuat keje tak selalu dengan anak . Tapi bila kita dapat spend time dgn anak keluar jln2 , tak payah letak anak kat stroller . Guna baby ring sling ni je rasa dekat je dgn dia. Bila baby dengar heartbeat mama dia , insyallah dia tenang and tak menangis . If korang nak beli dgn @mamawaymy boleh guna PROMO CODE // MAMAWAY-YAANA . Dapat off rm15 🔥

 

SKU: 059956-F

source: