selesa, mudah dan senang digunakan

#StayHome #StayHomeStaySafe #Pantangday9
.
.
Alhamdulillah, hari yang di tunggu-tunggu. Adik dah selamat dilahirkan dan telah selamat sampai dirumah. Abang Hizqeel paling excited 😆 .
.
Harini dah masuk hari ke 9 Mummy berpantang. Jadi untuk posting kali ni Mummy nak share jenis bengkung yang hari hari Mummy pakai. Bengkung/Postnatal Belly Band ini adalah dari @mamawaymy
Penggunaannya sangat selesa, mudah dan senang digunakan. Lilit lilit macam tu je dah siap! Setiap hari kene pakai tau. Baru nampak perubahannya😊
.
.
Selain dari Postnatal Belly Band, Mummy juga pakai Nursing Bra dari @mamawaymy selama berpantang ni. Jujur cakap, memang sangat selesa!!! Material kain nya yang sejuk dan lembut 😍 Tak akan rasa rimas atau pun panas bila pakai. Rasa macam tak cukup ada 2 helai je. Mummy nak kene ada lebih sikit lepas ni 😄 memang selesa! Haha
.
.

#postnatalbellybandsarticle

#seamlessbrasarticle

SKU: A303190889Z2-M, 098811P, 098811B

source:

View this post on Instagram

#StayHome #StayHomeStaySafe #Pantangday9 . . Alhamdulillah, hari yang di tunggu-tunggu. Adik dah selamat dilahirkan dan telah selamat sampai dirumah. Abang Hizqeel paling excited 😆 . . Harini dah masuk hari ke 9 Mummy berpantang. Jadi untuk posting kali ni Mummy nak share jenis bengkung yang hari hari Mummy pakai. Bengkung/Postnatal Belly Band ini adalah dari @mamawaymy Penggunaannya sangat selesa, mudah dan senang digunakan. Lilit lilit macam tu je dah siap! Setiap hari kene pakai tau. Baru nampak perubahannya😊 . . Selain dari Postnatal Belly Band, Mummy juga pakai Nursing Bra dari @mamawaymy selama berpantang ni. Jujur cakap, memang sangat selesa!!! Material kain nya yang sejuk dan lembut 😍 Tak akan rasa rimas atau pun panas bila pakai. Rasa macam tak cukup ada 2 helai je. Mummy nak kene ada lebih sikit lepas ni 😄 memang selesa! Haha . . Untuk mommies di luar sana yang nak dapatkan product @mamawaymy ni. Boleh guna promo code MAMAWAY-ZIHA dan dapat Rm15 off untuk setiap pembelian yang melebihi Rm150 ke atas. #lovemamaway #mamaway #mamawaymy

A post shared by Z I H A S A L L E H (@zihasalleh) on