Senang nak pakai Ring Sling Mamaway

Mummy Kyla Aqilah’s sharing

Hai assalamualaikum selamat petang mommies.

Review for travelling Mamaway Ringsling.

Baby age 7 month ++
Baby weight – 7.3kg

Pro :
✔️ Easy untuk travel. Senang letak dalam handbag pun boleh. Siap ada pocket dekat ringsling tu.
✔️ Sebelum ni pakai kain batik, agak sakit sikit sebab ikatan dia pendek. Kain batik pun pendek. So bila try pakai ringsling Mamaway, rasa wow sangat. Bahu pun tak sakit sangat.
✔️ Senang nak pakai jugak. Nak laras pun mudah. Baby pun nampak selesa bila duduk dalam ring sling

Cons :
 Rasa macam kalau nak lipat ringsling ni perlukan masa agak lama sebab nak masukkan dalam poket dia tu. Lipat kena kemas baru boleh masuk dalam poket yang disediakan tu.
 Agak slippery sikit. Mungkin sebab kain kot.

Conclusion nyaa. Saya suka sangat pakai ringsling ni. Senang dan selesa sangat. Sebab selalu pakai kain batik and ssc jer. First try awesome sangat.

Thank you so much.

 

SKU: 059959-F

source: https://www.facebook.com/groups/mbw.official/permalink/2413520762300424/