Sesuai untuk ibu yg bersalin normal atau pembedahan.Yang nak kurus guna lah produk ni .

Honest review-Mesti korang tertanya kan berapa berat fara sekarang lepas bersalin? Buncit tak ? Here we go ! Korang tau tak bila lepas bersalin perut kita rasa goyang2 bila tak pakai support.So fara decide untuk guna belly band or bengkung by @mamawaymy .. Fara rasa lebih selesa bahagian perut ni sebab dia jenis “wrapping”so kita boleh adjust nak ketat macam mana .Sumpah best produk ni.Big thanks to @mamawaymy sebab kenalkan produk ni kat fara .. Ibu2 kat luar sana atau yg belum berkhawin pun boleh cuba tau!sesuai untuk ibu yg bersalin normal atau pembedahan.Yang nak kurus guna lah produk ni . Dulu pinggang fara besar skit dri ni ,now dah kecik yayyyyy 🌸🥰

#postnatalbellybandsphoto #postnatalbellybandsarticle

SKU: A303190889Z2-M

source: https://www.instagram.com/p/CI7kbIGla3Q/