Sesuai untuk yg deliver secara normal ataupon ikut tingkap c-section

adaaa..Saja nak share hari ni Sue dah masuk 40 hari proses berpantang di musim PKP..Bila cakap pasal pantang, ramai yg bagitahu jangan lupa pakai bengkung/korset utk kempiskan mana yg dah kembang tu..hahaha.. And Sue nak share pasal Nano Bamboo Postnatal Recovery & Support Belly Band – Bengkung Corset daripada @mamawaymy
Senang sangat nak pakai..Zap zap zass gitu..Siap dah!! Selesa & tak berlipat2..Terletak je.. Sesuai untuk yg deliver secara normal ataupon ikut tingkap c-section..Lagi satu kalau masa tengah period pon boleh pakai jugak sebab boleh kurangkan sakit pinggang/belakang badan..

 

#postnatalbellybandsarticle

SKU: A303190889Z2

source:

View this post on Instagram

Tadaaa..Saja nak share hari ni Sue dah masuk 40 hari proses berpantang di musim PKP..Bila cakap pasal pantang, ramai yg bagitahu jangan lupa pakai bengkung/korset utk kempiskan mana yg dah kembang tu..hahaha.. And Sue nak share pasal Nano Bamboo Postnatal Recovery & Support Belly Band – Bengkung Corset daripada @mamawaymy Senang sangat nak pakai..Zap zap zass gitu..Siap dah!! Selesa & tak berlipat2..Terletak je.. Sesuai untuk yg deliver secara normal ataupon ikut tingkap c-section..Lagi satu kalau masa tengah period pon boleh pakai jugak sebab boleh kurangkan sakit pinggang/belakang badan.. So special untuk followers Sue kalau nak beli boleh pakai code di bawah ni: MAMAWAY-SURAYA, RM15 off for purchase over RM150 #mamawaymy #nanobamboobellybandsupport #staysafe #confinement

A post shared by 𝓢𝓾𝓻𝓪𝔂𝓪 𝓑𝓸𝓻𝓱𝓪𝓷 (@surayaborhan) on