stroller liner sangat selesa untuk baby

Kadang bila dah ada this girl lupa pulak apa yang buat aku selesa sebab 200 % pasal budak ni.Fikir siang malam macam mana nak bagi dia selesa kat rumah, dalam kereta , dalam stroller.
.
.
Tu stroller liner dari @mamawaymyyang sangat selesa untuk baby.
Even cuaca panas dia ada lubang2 yang akan mengeluarkan haba.
Hebat.
Yessss ! for you @ameenasofia_ ! 😅
.
.
So pembelajaran terbaru Cik Ameena adalah tarik kaki dan buang socks atau kasut ! Sekian 🙄

SKU: 13404W-F

source: https://www.instagram.com/p/B0VJkfXpyuR/