tidur pun selesa dengan bengkung ni

Ni lah bengkung yang zora pakai after abis pantang, much more selesa compare yang lilit dekat badan tu kan. This one zora pakai balik kerja, and ofcoz masa tidur sb senang nak bukak kalau nak pegi toilet tengah malam. hahaha kalau yang lilit tu setengah jam jugaklah baru dapat masuk toilet 🤣
Ni nak tidur pun selesa sebab pelekat dia grabb pinggang kita wei!

SKU: A303190889Z2

#postnatalbellybandsarticle

source: