Untuk mengembalikan bentuk badan ke asal dengan cepat, memilih Mamaway Nano Bamboo Postnatal Recovery & Support Belly Band

 

TB belajar dari pengalaman melahirkan anak sulung kerana pada pada masa itu TB tidak menjaga badan selepas bersalin, Tapi pada kehamilan ke-2 ni, TB sangat bersedia untuk pemulihan badan, pengambilan nutrien dan perkhidmatan urut (walaupun tidak semuanya dapat direalisasikan kerana Covid-19).

Untuk mengembalikan bentuk badan TB ke asal dengan cepat, TB memilih @mamawaymy Nano Bamboo Postnatal Recovery & Support Belly Band – Bengkung Corset.

Ia mengandungi black velvet bamboo charcoal ( arang buluh baldu hitam ) yang bersifat antibakteria dan tahan bau.

So, ibu-ibu tidak perlu mencucinya, biarkan saja ia.. Dan yang bestnya, bahannya sangat selesa, mudah dilaraskan serta elok cantik terletak je mengikut lekuk badan kita.

TB suka pakai tak kira siang atau malam, boleh juga pakai semasa bersenam, paling best sebab boleh dipakai di luar pakaian, atau di dalam juga.

Apa yang TB suka tentang Mamaway  Nano Bamboo Postnatal Recovery & Support Belly Band ni?

☑️ Menstabilkan dan menyembuhkan luka dengan baik selepas pembedahan⁣

☑️ Mengurangkan rasa tidak selesa setelah bangun dari tidur ⁣

☑️ Breathable material with good elasticity⁣

☑️ Mudah digunakan dan  mudah untuk ditanggalkan sendiri⁣

☑️ Tak panas & serap peluh.

☑️⁣⁣Ia amat sesuai untuk yang bersalin normal mahupun c-sect..  dan untuk yang ada masalah kulit sensitif tu pun boleh guna.. dont worry.. TB pun ada kulit sensitif tapi tiada masalah dengannya..

☑️ Nano Bamboo Postnatal Recovery & Support Belly Band yang mengandungi sinar inframerah jauh meningkatkan peredaran darah dan membantu menghilangkan “lochia” dengan cepat.

☑️ Kalau masa tengah period pon boleh pakai jugak sebab boleh kurangkan sakit pinggang/belakang badan..⠀

☑️ Tengah bfeeding pon elok pakai so kita tak terlalu bongkok kan badan.

Info : Untuk yang baru lepas bersalin tu Pakai hingga pelvic area untuk uterus and abdominal muscle recovery.”  dan yang dah lepas bersalin 2-3 month tu.. boleh la pakai macam TB pakai dalam gambar atas ni ye..

 

#postnatalbellybandsphoto #postnatalbellybandsarticle

SKU: A303190889Z2-M

source:

https://www.instagram.com/p/CG1YJnjAWxz/