Uwais tidur nyenyak and tak ada naik merah belakang kepala dia

Dibah perasan bila Uwais pakai bantal yg dalam dia fibre tu dia akan naik merah dekat bahagian belakang kepala dia so dibah stop guna bantal jenis tu.
Uwais tak sesuai mungkin sbb material tu macam ada habuk halus kan.. lagi2 kalau kekabu. Tepuk sikit mau berdebu teruk.

So Dibah tukar lah bantal Uwais kepada bantal @mamawaymy . Setakat ni tengok Uwais tidur nyenyak and tak ada naik merah belakang kepala dia. Serious talk bantal uwais pakai dalam gambar ni gebu dan tak tinggi untuk dia.
Bantal baby kalau tinggi2 tak elok untuk tengkuk dia.

 

#pillow&pillowcasearticle

SKU:  A509180402Y-F

source: