baby sling ini dapat membantu ciktom memegang bayi dengan lebih selamat

Walaupun adanya stroller dan juga buaian, baby ciktom lebih suka dipeluk dan didukung. Tapi jika kita dukung bayi begitu sahaja boleh membataskan pergerakan kita lebih- lebih lagi jika berjalan di luar rumah.

Macam ciktom ni agak mencabar, tengah dukung adik yang si kakak pun sama merengek pulak minta perhatian.

Jadi dengan penggunaan baby carrier ini dapat membantu ciktom memegang bayi dengan lebih selamat, memudahkan pergerakan dan sudah semestinya keselesaan kepada si comel.

Nak tahu tips pilih baby carrier yang betul boleh klik pada link pada komen pertama di bawah ye.

 

#babyringslingarticle

SKU: 059959-F

source:

View this post on Instagram

Walaupun adanya stroller dan juga buaian, baby ciktom lebih suka dipeluk dan didukung. Tapi jika kita dukung bayi begitu sahaja boleh membataskan pergerakan kita lebih- lebih lagi jika berjalan di luar rumah. Macam ciktom ni agak mencabar, tengah dukung adik yang si kakak pun sama merengek pulak minta perhatian. Jadi dengan penggunaan baby carrier ini dapat membantu ciktom memegang bayi dengan lebih selamat, memudahkan pergerakan dan sudah semestinya keselesaan kepada si comel. Nak tahu tips pilih baby carrier yang betul boleh klik pada link pada komen pertama di bawah ye. Pada yang berminat nak beli barang kelengkapa ibu dan bayi di @mamawaymy korang boleh guna promo code MAMABLOG-CIKTOM untuk enjoy RM15 off bagi pembelian RM150 ke atas. #mamaway #mamawaymy #mamawaybabysling #ringsling #ringslingmalaysia #ciktomreview #lifestyleblogger #mommyblogger

A post shared by Ciktom (@ciktom_fatihahrushdi) on