kain nipis, jadi tak panas

Nur Hanisah Mohd Yusof

Thank u Mamaway Malaysia for the oppurtunity given to test this ring sling.
.
Wearer: 40kg, petit mommy
Wearee: 1yr1m, 8kg+
.
1st time pakai ring sling, & forgive my not-so-kemas sling ?.
Carry 8kg+ baby with tak reti dok diamnya, with baru 1st time try, what can u expect ?. Tp Hazimah Yusof dah guide dah cara betoi ?. Thanks sis ❤️
.
Tak bulky, siap ada poket. Macam nak kena ada 1 ja utk standby dalam handbag ?
kain nipis, jadi tak panas
senang adjust. Sebelum diperbetulkan rail kt ring tu, mmg rasa susah giler nak adjust, peluh tiak mak dengan baby tak dok diam & asyik perlurus kaki nak turun ?
rupanya senang sgt2 adjust utk nursing dlm rs ni. Sis baru tau ?. Kain lebihan tu boleh cover kepala baby
rasa jugak bebanan dibahu. Mungkin sy pakai tak betul. Kena praktis lg
.
Ok rasanya kena hunting for ring sling pulak la. Rasa nak try brand lain pulak ?
.
#babywearingstory
#lovebabywearing

SKU: 059959-F

source: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2834808126549289&set=gm.2396405534011947&type=3&theater&ifg=1

#babyringslingarticle