kulit Umar dah cantik dan tak naik ruam lagi

 

Umar selesa sangat dengan Baby Pillow baru dari Mamaway sebab kain dia soft, berkualiti dan bantal dia pun tak tinggi. Bagus untuk kepala Umar. ?

Sebelum nie Umar ada merah-merah kat tekak dia sebab Umar kulit sensitif dan tak boleh panas, tapi sejak pakai Medical Grade Hypoallergenic Baby Pillow Toddler Pillow dari @mamawaymy, kulit Umar dah cantik dan tak naik ruam lagi. I’m so happy for Umar. Ideal for baby with eczema, asthma, and allergies. ???

Sekarang Umar dalam fasa yang sangat aktif dan suka meniarap. Jadi Baby Pillow nie juga sesuai untuk Umar praktis apabila dia nak bergerak ke kiri atau ke kanan sebab baby pillow nie besar dan ruangnya luas. Bila dia meniarap pun, muka dia tak tersembam pada kawasan yang keras. ?

Highly recommended this baby pillow from @mamawaymy !

 

#pillow&pillowcasearticle

SKU: A509180402Y-F

source:

View this post on Instagram

Umar selesa sangat dengan Baby Pillow baru dari Mamaway sebab kain dia soft, berkualiti dan bantal dia pun tak tinggi. Bagus untuk kepala Umar. ? Sebelum nie Umar ada merah-merah kat tekak dia sebab Umar kulit sensitif dan tak boleh panas, tapi sejak pakai Medical Grade Hypoallergenic Baby Pillow Toddler Pillow dari @mamawaymy, kulit Umar dah cantik dan tak naik ruam lagi. I’m so happy for Umar. Ideal for baby with eczema, asthma, and allergies. ??? Sekarang Umar dalam fasa yang sangat aktif dan suka meniarap. Jadi Baby Pillow nie juga sesuai untuk Umar praktis apabila dia nak bergerak ke kiri atau ke kanan sebab baby pillow nie besar dan ruangnya luas. Bila dia meniarap pun, muka dia tak tersembam pada kawasan yang keras. ? Highly recommended this baby pillow from @mamawaymy ! ??? Use code MAMAWAY-FARAH to enjoy RM25 for purchase over RM200! #lovemamaway #mamaway

A post shared by فرح الكلنتاني الشافعي الأشعري (@farahshahirahahmadzaki) on