Pengudaraan yang baik bagus untuk cuaca panas di Malaysia

Ada rakan2 atau pasangan yang tengah pregnant atau menyusu anak?

Ciktom nak syorkan korang “Seamless Maternity & Nursing Bra dari Mamaway”, harganya sangat berpatutan dengan kualiti dan keselesaan penggunaan. Ianya sesuai dipakai untuk aktiviti indoor mahupun outdoor.

Material yang lembut, fabrik yang mudah memeri ( stretchable ) dan pengudaraan yang baik bagus untuk cuaca panas di Malaysia.

Boleh baca full review di blog ciktom⤵️
https://bit.ly/33nuRhU

 

#seamlessbrasarticle

SKU: M310190883OW

source:

View this post on Instagram

Ada rakan2 atau pasangan yang tengah pregnant atau menyusu anak? Ciktom nak syorkan korang "Seamless Maternity & Nursing Bra dari Mamaway", harganya sangat berpatutan dengan kualiti dan keselesaan penggunaan. Ianya sesuai dipakai untuk aktiviti indoor mahupun outdoor. Material yang lembut, fabrik yang mudah memeri ( stretchable ) dan pengudaraan yang baik bagus untuk cuaca panas di Malaysia. Boleh baca full review di blog ciktom⤵️ https://bit.ly/33nuRhU Pada yang berminat nak cari barang kelengkapan ibu dan bayi di @mamawaymy korang boleh guna promo code MAMABLOG-CIKTOM untuk enjoy RM15 off bagi pembelian RM150 ke atas sah sehingga 30 November 2020. #mamaway #mamawaymy #mamawaynursingbra #nursingbra #maternitybra #breastfeedingmalaysia #ciktomreview #lifestyleblogger #mommyblogger

A post shared by Ciktom – Blogger MY (@ciktom_fatihahrushdi) on